Sesongen er startet – EU kontrollen er bestått

 

Helge, daglig leder ved Madla Bil AS, går igjennom sjekklisten punkt for punkt.

Helge, daglig leder ved Madla Bil AS, går igjennom sjekklisten punkt for punkt.

En merkedag for triken min. Er den den eneste triken i landet som er registrert som bil og dermed har full  årsavgift og EU kontroll? Ikke vet jeg, men det var mange tanker som raste gjennom hodet mitt da jeg kjørte til Madla Bil AS idag.

Hvordan kan en ha EU kontroll på en motorsykkel .. unnskyld bil … ? Det gikk veldig bra. Jeg fikk være med hele veien og lærte en god del om sykkelen min.

avgassmålingen

avgassmålingen

Avgassnivået var godt under grensen, bremsene var og veldig bra. Enden på visa var at jeg fikk en 1’er feil. Det var ikke varseltrekant i sykkelen. Ta det med ro dere med motorsykkel, dere trenger ikke ha det.

Det er jo ikke mulig å la være å ta bilder i en slik anledning, her er noen av dem.

 

 

 

 

EU kontroll av trike hos Madla Bil AS EU kontroll av trike hos Madla Bil AS EU kontroll av trike hos Madla Bil AS EU kontroll av trike hos Madla Bil AS EU kontroll av trike hos Madla Bil AS